Selecteer een pagina

Metgezel Winterswijk

Metgezel een thuisservice die loont
In de huidige samenleving worden we gemiddeld een stuk ouder (gelukkig). Door de toenemende vergrijzing hebben we langer zorg en ondersteuning nodig. De overheid wil dat we daarin meer gaan participeren. Een mooie gedachte maar is dat voor iedereen haalbaar? Veranderingen in de zorg brengen tevens de nodige bezuinigingen met zich mee. Hierdoor zal de behoefte aan thuisondersteuning, naast de reguliere zorg, nu en in de toekomst groter worden. Wellicht een goed moment voor u om meer over onze thuisservice te weten te komen.

Metgezel-Winterswijk

 

Omdat iedereen graag zelf de regie wil houden in eigen huis, is een extra helpende hand, afhankelijk van uw situatie, misschien wel een uitkomst. Onze thuisservice biedt u aanvullende zorg in de vorm van begeleiding en praktische ondersteuning. Een metgezel is er om de leef- en woonsituatie van ouderen zorgelozer te maken. Niet alleen een geruststelling maar ook een groot gemak.

Niet iedereen kent iemand die uit persoonlijke betrokkenheid even kan zorgen, de zolderkamer opruimt, de stoep aanveegt of een ritje naar het ziekenhuis verzorgt en daarbij een extra paar ogen en oren biedt.

Altijd een beroep doen op dezelfde mensen willen mensen liever niet. Dit schept toch verplichtingen. Op hulp van familie, die een druk werkend- en gezinsleven hebben of te ver weg wonen, kan men ook niet altijd rekenen.

Metgezel ondersteunt en ontzorgt wanneer u dit nodig vindt, uitgezonderd medische- en verpleegkundige handelingen. Klik hier voor voorbeelden van situaties uit de praktijk.

Bent u geïnteresseerd in een (vrijblijvend) oriënterend gesprek? Neem dan contact met ons op via: 0543 522277 of via mobiel: 06 – 51 20 46 54.